Bilanț strălucit pentru târgovișteni la Campionatele Europene de Radio Orientare din Polonia

Lotul de Radio Orientare de la CS Municipal Targoviste dobandeste noi performante la fiecare competitie. De data aceasta, echipa de juniori targovisteni, formata din Alexandru Babeu, Andrei Gherghescu si Alexandru Gherghescu, a reprezentat Romania la Campionatele Europene de Radio Orientare, care tocmai s-au incheiat, in Polonia. Cei trei au surprins toti antrenorii din Romania, egaland performanta juniorilor din 1977 (Babeu Pavel + Pastor Adrian), prin castigarea medaliei de argint la categoria M19-echipe, la proba de 144MHz. Munca sustinuta si seriozitatea le-au permis in acest sezon sa strabata toate barierele, sa uimeasca prin progresele lor atat pe plan intern cat si pe plan extern.

In competitia individuala la aceeasi proba, Alexandru Babeu a reusit sa depaseasca performantele generatiilor anterioare, castigand medalia de argint la categoria M19. Recordul Romaniei la categoria M19 – o medalie de bronz – care data din anii ’90, a fost doborat de sportivul targovistean in Polonia, la aceasta editie a Campionatelor Europene.

Mentionam ca la startul prezentei editii a europenelor s-au aliniat peste 300 de sportivi, din 27 de tari. Traseelor au prezentat un grad ridicat de dificultate.

Aceasta a fost cea mai importanta competitie din sezonul actual de Radio Orientare, care se apropie de sfarsit.

leave a reply