Avem târg de produse tradiționale!

Târgul săptămânal de produse tradiționale a devenit o realitate la Târgoviște.  Strada Stelea din centrul municipiului – între Biblioteca Județeană și intersecția cu Calea Domnească –  s-a transformat, la sfârșit de săptămână, într-o zonă unde producătorii dâmbovițeni pot să-și vândă produsele și unde, în aceeași măsură, târgoviștenii, dâmbovițeni, pot găsi produse tradiționale de bună calitate. Cel puțin asta-i teoria.

Chiar dacă inițiativa în sine este lăudabilă, începutul a însemnat… doi pași cu stângul! Mai întâi, participarea modestă (numeric și nu numai) a producătorilor. Mai apoi, condițiile – fără sure de apă curentă, energie electrică și fără instalații sanitare, un astfel de târg, în buricul orașului, constituie o adevărată provocare, ca să nu spun mai mult. Dar, pentru că așa cum spuneam inițiativa este lăudabilă, lăsăm timpul să arate că ne-am înşelat. Sau nu.

Așadar, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 08:00 la 18:00, târgul de produse tradiționale va fi deschis pe strada Stelea, așteptându-i pe târgovișteni cu produse altminteri greu de găsit în supermarket.

Târgul săptămânal de produse tradiționale a fost organizat la inițiativa Camerei Agricole Dâmbovița, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și al Primăriei Târgoviște.

leave a reply