Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște: „Îi sfătuiesc pe concetățenii mei să cumpere de la magazinele mici de cartier, de la producătorii locali. Au nevoie de suportul nostru. Numai împreună vom trece peste această criză”

Ana Maria Popescu 06/04/2020 0
Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște: „Îi sfătuiesc pe concetățenii mei să cumpere de la magazinele mici de cartier, de la producătorii locali. Au nevoie de suportul nostru. Numai împreună vom trece peste această criză”

PNL Târgoviște a „spart gheața” comunicării în această perioadă de criză COVID-19, președintele formațiunii politice târgoviștene, Aurelian Cotinescu, susținând astăzi o primă conferință de presă online. Liderul PNL Târgoviște a vorbit despre situația în care se găsește țara, județul Dâmbovița, din cauza pandemiei Covid-19, dar a transmis și un apel târgoviștenilor, să susțină mediul de afaceri local. Aurelian Cotinescu îi îndeamnă pe târgovișteni să achiziționeze produse alimentare de la magazinul de cartier, nu de la marile magazine, să cumpere legume și fructe de la micii producători locali și să-i susțină astfel să străbată această perioadă dificilă din punct de vedere economic, afacerile mici fiind în această perioadă cele mai afectate de această criză.

„Pentru a sprijini mediul de afaceri local îi sfătuiesc pe concetățenii mei să meargă și să cumpere de la magazinele mici de cartier. În primul rând că nu vor  mai fi nevoiți să se deplaseze până la hipermarketurile din centru, pe o distanță lungă, iar pe de altă parte îi ajută pe cei care au business-uri în Târgoviște, oameni de afaceri care trăiesc din acel mic magazin, care la rândul lor plătesc salarii pentru vânzătorii angajați acolo, plătesc taxe și impozite locale, își întrețin familiile. Este momentul de solidaritate la nivel național, dar este și momentul de solidaritate la nivel local, să ajutăm mediul de afaceri târgoviștean, să ajutăm producătorii din Târgoviște. În zona legumicolă din Cartierul Matei Voievod, în Sârbi, acolo sunt foarte mulți producători de legume, să-i ajutăm să-și vândă marfa în piețe sau pe canalele online. Oamenii aceștia au nevoie de suportul nostru, trebuie să fim aproape de ei. Pe de altă parte banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă în economia locală și dacă mergem să cumpărăm anumite lucruri să le cumpărăm de la firme din Târgoviște. Numai împreună vom trece peste această criză și împreună vom reuși să ne susținem unii pe alții”, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

 

Leave A Response »