Au început înscrierile la Școala Populară de Artă „Octav Enigărescu” din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Începând de astăzi, 4 septembrie 2023, debutează înscrierile la Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu” din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

În anul şcolar 2023-2024, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prin Şcoala Populară de Arte „Octav Enigărescu”, va organiza următoarele cursuri: Pictură, artă modernă şi grafică, Design vestimentar, Teatru, Pictură pe sticlă – art craft, Canto muzică populară,  ușoară și Canto clasic, Pian, Orgă/Acordeon, Chitară,

Vioară, Balet clasic, Dans modern.

Perioada înscrierilor: 4- 22 septembrie.

Susținerea probelor de aptitudini: 25-29 septembrie

Afișarea rezultatelor: 29 septembrie

Începerea anului școlar: 2 octombrie

La depunerea dosarului se va achita taxa de 70 lei, nereturnabilă, necesară procesării datelor și susținerii audiției de specialitate, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe pagina de Facebook a Centrului Județean de Cultură, în data de 29 septembrie 2023.

IMPORTANT! Taxa de școlarizare se va plăti în două tranșe: prima tranșă se va plăti până la data de 15 octombrie 2023, iar tranșa a II-a se va achita până la data de 15 martie a anului 2024.

Înscrierea candidaților se face prin depunerea documentelor necesare la secretariatul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, conform anexei prezentului comunicat de presă.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

leave a reply