Așteptată 10 ani de pugiliștii de la Târgoviște, noua sală de atletică grea este gata. Este modernă și are toate dotările, inclusiv saună

Ana Maria Popescu 19/02/2019 0
Așteptată 10 ani de pugiliștii de la Târgoviște, noua sală de atletică grea este gata. Este modernă și are toate dotările, inclusiv saună

După mai mulți ani de pregătire în spații total inadecvate pentru antrenamente sportive, începând de astăzi boxerii târgovișteni au în sfârșit la dispoziție un spațiu modern unde să-și desfășoare activitatea. Astăzi, autoritățile locale, împreună cu conducerea CSM Târgoviște, au inaugurat sala de atletică grea, reabilitată de Primăria Târgoviște. Noua sală, unde pugiliștii lui Nicu Tamaș se vor antrena pentru a câștiga noi titluri de campioni, a fost amenajată în fostul punct termic din spatele sediului Clubului Sportiv Municipal, acolo unde administrația locală a investiti 200.000 lei pentru a oferi boxerilor târgovișteni cele mai bune condiții de pregătire, dar și facilități de refacere și recuperare.

La inaugurarea Sălii de atletică grea a participat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, directorul CSM Târgoviște, Cristian Savu, voluntarul CSM, Gabriel Boriga, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, care a și oficiat o slujbă de sfințire a noii săli de lupte grele, antrenorul Nicu Tamaș, dar și boxeri târgovișteni de toate vârstele, care au urcat în ring pentru o serie de meciuri demonstrative.

„Este o investiție pe care boxul târgoviștean, boxul dâmbovițean o aștepta cred că de 10 ani. Este o investiție realizată de Primăria Târgoviște, prin Clubul Sportiv Municipal, și credem noi că asigură toate condițiile, astfel încât să putem crea premisele pentru o performanță deosebită a sportivilor, pentru a avea în continuare performanțe deosebite la nivelul boxerilor. Este o sală care oferă facilități deosebite, avem ringul de box, avem și facilități de recuperare, saună… Este, spun eu, un moment important. După ceva timp, iată că reușim să oferim boxului târgoviștean un spațiu adecvat. Sunt 61 de oameni care se antrenează la această Secție de box a CSM Târgoviștem, cu rezultate deosebite de-a lungul timpului, în pofida unor condiții de antrenament care nu erau la cele mai bune standarde și sunt convins că vor obține rezultate foarte bune și cu ajutorul acestei investiții. Sigur că munca grea o fac sportivii, sigur că munca grea o fac antrenorii, însă suntem fericiți că putem să le asigurăm o bază de antrenament decentă, astfel încât să poată în continuare să-și desfășoare activitatea și să nu se mai antreneze pe holuri, în spații care erau improprii pentru așa ceva… Le mulțumesc sportivilor și antrenorilor de la Secția de box, vreau să mulțumesc de asemenea conducerii Clubului Sportiv Municipal pentru că reușim împreună să realizăm o investiție frumoasă. De asemenea, îi mulțumesc și lui Gabi (n.r. – Gabriel Boriga) pentru implicare și cred că în continuare vom reuși să mai facem asemenea surprize pentru sportivii de la CSM”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

„Mulțumesc autorităților locale, primarului Cristian Stan, pentru sprijinul acordat pe tot parcursul derulării acestui proiect deosebit de important pentru sportul târgoviștean. Este unul dintre obiectivele pe care mi l-am asumat alături, sperăm să ne dezvoltăm în fiecare an din ce în ce mai mult. Mulțumesc de asemenea și sportivilor boxeri ai CSM, care au avut răbdare și au avut încredere să putem să realizăm acest proiect. Le mulțumesc și pentru performanțele pe care le-au avut, deși s-au pregătit în condiții foarte grele. Această sală ne obligă și sper ca, pe viitor, să avem cât mai mulți campioni naționali”, a declarat directorul CSM Târgoviște, Cristian Savu.

Leave A Response »