Arhiepiscopia Târgoviște te invită să te înscrii la Școala de vară „Viitorul este pro-viață”

Ana Maria Popescu 26/06/2020 0
Arhiepiscopia Târgoviște te invită să te înscrii la Școala de vară „Viitorul este pro-viață”

Școala de vară „Viitorul este pro-viață” este un program de formare pro-viață pentru liceeni și studenți cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani din toată țara.
Cadrul școlii de vară creează pentru fiecare participant o oportunitate unică de a fi parte dintr-o comunitate care valorizează respectul pentru viață și sprijinul pentru femeile în criză de sarcină. Participanții vor cunoaște tineri de vârsta lor cu convingeri similare și invitați de la care se pot inspira să facă binele în familie și în societate.
Ce vei câștiga participând la Școala de vară „Viitorul este pro-viață”?
1. Vei dobândi cunoștințe despre problematica pro-viață și problematica crizei de sarcină.
2. Vei învăța cum să organizezi activități pro-viață în comunitatea ta.
3. Vei cunoaște tineri cu aceleași valori, alături de care poți dezvolta activități pro-viață.
4. Vei dobândi abilități de public speaking și oratorie. Vei învăța cum să îți susții punctul de vedere într-o dezbatere pro-viață.
5. Vei primi ajutor personalizat și materiale informative pentru a desfășura activități pro-viață după încheierea școlii de vară.
Suntem siguri că te-am convins că Școala de vară este pentru TINE!
Pentru a te înscrie, contactează preotul din parohia ta, pentru ca împreună să transmiteți către Arhiepiscopia Târgoviștei, prin intermediul Protoieriei, dosarul de înscriere. Termenul limită de transmitere a dosarelor de înscriere este 1 iulie 2020.
Programul Școlii de vară și alte detalii organizatorice, se găsesc la adresa de Facebook: https://www.facebook.com/events/721459425061164/.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, costurile de participare vor fi suportate de Arhiepiscopia Târgoviștei.
Te așteptăm la Școala de vară „Viitorul este pro-viață” 2020 online!

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

 

Leave A Response »