Arhiepiscopia Târgoviște, prin parohiile din județ, a oferit cadouri copiilor nevoiași

dambovita24 04/06/2018 0
Arhiepiscopia Târgoviște, prin parohiile din județ, a oferit cadouri copiilor nevoiași

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Centrului nostru Eparhial, au fost oferite daruri copiilor din cadrul Complexului de servicii sociale „Floare de Colț” și din cadrul Asociației Surzilor din Târgoviște. Acestea au constat din dulciuri, articole sportive și rechizite școlare.

La Găești, parohiile Sf. Ioan și Sf. Nicolae au oferit la rândul lor daruri, constând din jucării și îmbrăcăminte, copiilor îngrijiți în cadrul apartamentului social protejat Sf. Ier. Nicolae al Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

În Protoieria Târgoviște Sud, Parohia Bilciurești a oferit cărți copiilor de la școala din localitate.

Și în alte parohii din județ au fost oferite daruri copiilor, în semn de apreciere, încurajare și bucurie, pentru că, așa cum spunea în mesajul emis cu acest prilej Înaltpreasfinția Sa Nifon, „Ziua Internațională a Copilului reprezintă un prilej de a-I mulțumi cu recunoștință Bunului Dumnezeu pentru acest mare dar al lumii noastre reprezentat de copii, simbol al milostivirii pline de iubire a Tatălui ceresc…” apreciind importanța pe care copiii o au pentru prezentul și viitorul lumii noastre, precum și faptul că aceștia aduc bucurie, lumină și speranță acolo unde ei trăiesc și cresc, întru sprijinirea lumii noastre de mâine.

Leave A Response »