„Am învățat că raiul și iadul sunt pe pământ”. Micuțul Luca are nevoie de ajutor pentru un transplant de celule stem într-o clinică din Panama

Ana Maria Popescu 07/12/2021 0
„Am învățat că raiul și iadul sunt pe pământ”. Micuțul Luca are nevoie de ajutor pentru un transplant de celule stem într-o clinică din Panama

Povestea lui Luca spusă de familie

Luca a fost diagnosticat cu austism de la vârsta de aproape 2 ani. Autismul nu este o boală, ci o afectare neurologică, fără cauză cunoscută și fără un tratament sigur sau garantat. Cei care îl cunosc pe Luca știu că este un băiețel foarte frumos, drăgăstos, dar care nu poate să vorbească și nici să înțeleagă ceea ce vorbim cu el și multe altele.

În lumea în care trăiește Luca este liniște, o liniște care nouă nu ne place, ne-am dori să ne strige prin casă, să stea liniștit când îi citim o poveste, să meargă pe bicicletă….

 

Diagnosticul lui Luca ne-a schimbat viața, rutina în familie și obiceiurile noastre, totul s-a schimbat, viața noastră nu mai este aceeași. Am învățat că Dumnezeu îți dă exact cât poți să duci și că raiul și iadul sunt pe pământ. Când am aflat diagnosticul lui, am crezut ca am ajuns în iad și că nu vom mai ieși dar cu multă credință și oameni puternici alături, am reușit să ne mobilizăm și să ne apucăm de treabă.

În toți acești patru ani, am încercat pentru Luca cam tot ce se poate face în procesul recuperării lui: teste, analize, terapia ABA, Kinetoterapie, terapie 3C.

După o documentare amănunțită, am găsit o abordare inovativă care constă într-un transplant de celule stem la una din cele mai bune clinici de profil din lume, și anume Panama. Costul intervenției se ridică la peste 16.000 EURO plus cheltuielile de transport și analize.

Așadar, apelez la voi și bunătatea voastră, la cei care ne cunoașteți și care nu, să încercăm să strângem această sumă. Puțin câte puțin, suntem încrezători că vom reuși să ajungem cu Luca în Panama să realizăm această procedură și suntem nerăbdători să împărtășim cu voi primele lui progrese.

Ne dorim să fie gălăgie la noi în casă și ca Luca să se apropie cât mai mult de un copil normal.

Ajutați-ne să facem acest transplant în Panama!!!

Dacă aveți firme puteți redirecționa impozitul pe venit/profit către asociația noastră LUCA Ionuț sau ne puteți ajuta donând direct în contul bancar al asociatiei:

ASOCIAŢIA  „LUCA  IONUT”

CUI   40252180

IBAN RO72BRDE160SV44628691600

VĂ MULȚUMIM!

 

 

Leave A Response »