Alocare consistentiala pentru judetul Dambovita. Noi sume de bani pe OG 28

 

Potrivit lui Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, o noua transa de bani alocati judetului prin Ordonanta 28 va intra in luna septembrie.

Daca prima transa de bani primiti a fost de 30 milioane lei, a doua transa a fost de 12 milioane lei, iata ca acum judetul Dambovita va primi alte 40 milioane lei, bani care vor fi repartizati unitatilor administrativ teritoriale pentru realizarea de lucrari aferente proiectelor in desfasurare.

„Va informez ca pe Ordonanta 28 am avut alocati in prima etapa 30 milioane lei. Prin Ordinul ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice 430 din 1 august 2015, am primit inca 12 milioane lei, deci pana acum avem 42 milioane lei, iar pana la sfarsitul acestei luni urmeaza Ordinul pentru diferenta de 40 milioane lei. Sunt 82 de milioane lei si este o suma de opt ori mai mare decat în anul 2012, ca sa luam un an de referinta. In 2102, judetul Dâmbovita a primit 11 milioane de lei. De asemenea, este si cu 22 milioane lei mai mult decat in anul 2014, ca sa mai avem inca un an de referinta. Nu suntem in an electoral, suntem doar niste oameni care ne-am organizat mai bine”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dambovita , Adrian Tutuianu.

leave a reply