ALDE Dâmbovița s-a reorganizat și e pregătită de lupta pentru câștigarea alegerilor prezidențiale

Ana Maria Popescu 25/07/2019 0
ALDE Dâmbovița s-a reorganizat și e pregătită de lupta pentru câștigarea alegerilor prezidențiale

ALDE Dâmbovița pare să-și fi revenit după eșecul de la europarlamentare, s-a reorganizat, și-a identificat „oamenii de încredere și muncitori” din partid și este pregătită să înceapă un nou episod politic și electoral. După ce a fost dizolvată de conducerea centrală ca urmare a rezultatului slab obținut la alegerile europarlamentar Organizația Județeană a ALDE Dâmbovița și-a stabilit un Birou Politic interimar, președintele Ionel Petre a împărțit sarcini tuturor celor 7 noi vicepreședinți ai formațiunii politice, în care își pune mare bază că vor munci pentru partid și nu vor trăda, și a anunțat că a început lupta pentru a-l duce pe Călin Popescu Tăriceanu în turul al II-lea la alegerile prezidențiale și mai apoi la Palatul Cotroceni.

„Urmare a deciziei din penultima ședință de Birou Politic Central s-a stabilit ca  birourile politice teritoriale ale filialelor care nu au făcut 5% să fie dizolvate. Noi am validat noul Birou Politic Interimar, care este condus de mine și ajutat de șapte vicepreședinți care pe lângă funcția politică pe care o au în Biroul Politic au practic o sarcină pe zonă, deci fiecare se află pe zona lui. Am împărțit inițial zonele, cu repere pe orașe. Cei care răspund de aceste zone sunt: Constantin Nicolae, fost primar la Conțești, prim-vicepreședinte, va răspunde de zona dumnealui, Cosmin Bozieru reprezintă Târgoviștea și zonele limitrofe, ca și sarcină de partid, Daniel Drăgoi, viceprimar la Ocnița, se va ocupa de zona Moreni, Aurelian Socoteanu, vicepreședinte, consilier orășenesc la Găești, va coordona zona Găești, Florin Preda, consilier la Malu cu Flori va reprezenta zona Valea Dâmboviței, Bogdan Manole se va ocupa de zona Titu, dar va asigura și Secretariatul General și Ionuț Niță care se ocupă de zona Fieni – Pucioasa. Deci Biroul Politic este compus din 7 vicepreședinți, 15 membri, 5 membri supleanți și membri de drept în Biroul Politic Teritorial mai sunt și reprezentanții organizațiilor de tineret, Clubul Studenților, Organizația de Femei, Organizația de Seniori și Departamentul de Minorități.

Oficial începând de astăzi suntem în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, o campanie pe care o tratăm cu țintă să câștigăm alegerile prezidențiale, nici pe departe să intrăm în turul II. Pot să argumentez că marea noastră sarcină este să ne organizăm ca atare și să-l ducem pe președintele Călin Popescu Tăriceanu în turul II. Pe ce mizăm? Mizăm nu neapărat pe forța partidului, deși considerăm că avem structuri suficiente să împrăștiem mesajul, pentru că, separat, față de alegerile europarlamentare, alegerile prezidențiale se desfășoară altfel, au altă țintă, aici mergem cu omul. Noi, spre deosebire de alții, avem acea persoană care poate să ducă o luptă până la capăt, care poate să și câștige și care după ce a câștigat poate să ducă funcția de președinte al României acolo unde trebuie, un președinte al tuturor românilor, un președinte care să nu fie partinic politic chiar dacă este ales politic, un președinte care poate să reprezinte România având la bază experiență și diplomație”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Leave A Response »