AJOFM Dâmbovița: Noi cursuri de formare profesională disponibile la nivelul județului. Participanții se pot califica în zece meserii care au căutare pe piața muncii

Ana Maria Popescu 07/05/2019 0
AJOFM Dâmbovița: Noi cursuri de formare profesională disponibile la nivelul județului. Participanții se pot califica în zece meserii care au căutare pe piața muncii

Noi cursuri de calificare în județul Dâmbovița! În luna mai 2019 persoanele interesate să se califice/recalifice prin AJOFM Dâmbovița, pot accesa cursuri de formare profesională în următoarele meserii:

-sudor electric, lucrător în structuri pentru construcții, lăcătuș mecanic, operator comandă mașini unelte comandă numeric, ospătar, cosmetician, infirmier, comunicare în limba engleză, operator introducere validare date și lucrător în comerț.

Cursurile vor începe în perioada 15 mai – 22 mai 2019 și sunt organizate atât în Târgoviște, cât și în Pucioasa, Cojasca și Moreni.

Participanții beneficiază de:

– pregătire teoretică și practică pe toată durata cursului;

– de rechizite și materiale de instruire, manuale;

– de echipament de protecție pe timpul instruirii practice, dacă este cazul;

– de abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;

-de consultații medicale, analize medicale și teste necesare frecventării cursului.

Documentele necesare înscrierii sunt:      

– actul de identitate;

– certificatul de naștere;

– actele de studii eliberate în condițiile legii;

– actul medical din care să rezulte starea sănătății persoanei și faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care dorește să se califice.

La finalul lunii aprilie, 117 absolvenți ai cursurilor de calificare organizate de AJOFM Dâmbovița, s-au angajat în meseriile în care s-au calificat.

Solicitanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A sau la punctele de lucru din Pucioasa, Titu, Moreni, Găești și Băleni.

 

Leave A Response »