Accident în Bucegi: la un pas să ardă de vii în cabina camionului!

Doi bărbați de 27, respectiv 38 de ani, au fost la un pas să ardă de vii în cabina unui trailer care s-a răsturnat într-un șant de scurgere de pe marginea drumului judetean 714 , ce face legatura dintre DN 71- Cuibul Dorului – Platoul Padina din Bucegi. Potrivit anchetatorilor, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răstunat într-o râpă de pe marginea drumului. La scurt timp, cabina a fost cuprinsă de flăcări. Șansa celor din cabina vehiculului a constituit-o prezența de spirit a unor bărbați care treceau prin zonă și care au reușit să-i icoată pe cei doi din flăcări. Focul a mistuit atât cabina trailerului, cât și un vibrocompactor care era în remorca trailerului și care valora câteva zeci de mii de euro.

Anchetatorii nu exclude nici varianta unei defecțiuni la sistemul de frânare, ipoteză susținută de șofer, astfel că utilajul va fi supus unei expertize.

Ambiii bărbați au ajuns la spital, șoferul la spitalul Orășenesc Pucioasa, iar însoțitorul său, la Spitalul de Urgență din Târgoviște, acesta din urmă suferind un traumatism la un picior și mai multe escoriații în zona feței.

Cele doua utilaje aparțin unei firme din județul Prahova, care executase mai multe lucrari de plombare pe DJ 714.

leave a reply