A refuzat internarea ,dupa ce a cazut 3 metri in gol

Femeie cazută în gol de la aproximativ 3 metri,după ce s-a rupt balustrada de lângă Cazinoul din Constanța ,nu a dorit internare ,cu toate că era necesar,deoarece a suferit  o fractură de coccis .

A refuzat internarea ,dupa ce a cazut 3 metri in gol

Femeia a fost dusa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa,unde a fost stabilizată, iar după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare a fost externată, marţi noapte, după ce a refuzat internarea sub supraveghere.

Directorul medical al spitalului, dr. Mihnea Avram a declarat :”Victima a suferit o fractură de coccis, dar a refuzat internarea, semnând că pleacă pe proprie răspundere”.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi seară, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei care a căzut de pe faleză după ce s-a rupt balustrada. Primele date au indicat că femeia ar fi dorit ca soţul său să-i facă o poză, iar când s-a sprijinit de balustradă, bara superioară a acesteia s-a rupt, femeia căzând pe pietre de la aproximativ trei metri.Cadrele medicale au transportat victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind conştientă în momentul în care a fost preluată de echipajul SMURD.

Femeia a spus că, dacă va avea nevoie de îngrijiri medicale suplimentare sau tratamente de recuperare, doreşte să le facă la un spital din Bacău.

Soţul ei a prins-o în ultima clipă şi a încercat să o ţină, dar n-a reuşit. Exista pericolul să cadă şi el în cap, bărbatul reuşind să se ţină cu picioarele de bara de jos. La un moment dat, femeia a căzut din mâinile soţului, aterizând pe o parte şi suferind politraumatisme.

Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a dispus efectuarea unei anchete interne şi, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, responsabilitatea privind calitatea lucrărilor aparţine constructorului.

A refuzat internarea ,dupa ce a cazut 3 metri in gol

“Viceprimarul Decebal Făgădău a dispus efectuarea unei anchete interne de către o comisie formată din reprezentanţi ai Poliţiei Locale, Direcţiei de Gospodărire Comunală şi managerul de proiect. De asemenea, vor fi sesizate organele de Poliţie şi Inspectoratul de Stat în Construcţii. Constructorului i s-a dispus verificarea întregii balustrade pentru a se asigura că nu se vor mai repeta asemenea incidente. Lucrarea a fost realizată cu fonduri europene şi are o garanţie de cinci ani, întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor aparţinând constructorului. În funcţie de rezultatele anchetelor, vor fi luate toate măsurile legale”, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa.

A refuzat internarea ,dupa ce a cazut 3 metri in gol

 

 

leave a reply