A început digitalizarea la Consiliul Județean Dâmbovița. De astăzi, site actualizat cu informații administrative și aplicație pentru mobil și calculator

Consiliul Județean Dâmbovița, pași importanți în procesul de digitalizare a forului administrativ! Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, a anunțat astăzi că site-ul instituției a fost schimbat, este mult mai accesibil și cu mult mai multe informații de interes public. Potrivit șefului forului administrativ județean, dâmbovițenii găsesc pe noul site al CJD informații corecte și actualizate permanent.

Tot de astăzi, funcționează și o aplicație digitală, compatibilă cu sistemele de operare Android și IOS, care oferă dâmbovițenilor informații în timp real despre obiective turistice din județ, noutăți administrative, evenimente. Aplicația poate fi descărcată din Magazin Play (Google Play), pe telefonul mobil, dar de asemenea ea poate fi instalată și pe laptop sau orice alt echipament digital de utilizarea a internetului.

„Un domeniu important pe care ni l-am asumat înainte să ajungem la Consiliului Județean Dâmbovița este cel referitor la digitalizarea județului. Ca o noutate, pe o axă de finanțare pe Programul Operațional Regional 2021-2027 a apărut componenta de Smart City, iar CJD va depune proiect pentru digitalizarea județului, pilonul principal fiind Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu absolut toate localitățile, pentru a avea un proiect amplu la nivelul întregului județ. Proiectul nu se va referi numai la digitalizarea taxelor și impozitelor, ci la tot ceea ce înseamnă activitate administrativă în județul nostru.

Primul pas l-am făcut în luna noiembrie 2020 și astăzi site-ul Consiliului Județean Dâmbovița este total schimbat. De astăzi avem un site nou, un site care este mai accesibil, cu informații corecte pentru dâmbovițeni. Primul pas, legat de digitalizare, a fost făcut…

Tot legat de digitalizare, noutatea, în afară de schimbarea site-ului, este aceea că de astăzi funcționează o aplicație, și pentru sistemul de operare Android, dar și pentru IOS, cu județul Dâmbovița, aplicație în care dâmbovițenii au la dispoziție informații în timp real. Această aplicație este valabilă și pentru telefoane mobile, dar și pentru laptop-uri și alte sisteme de utilizare a internetului”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

leave a reply