A fost odata organizatia TSD Dambovita…

Fara sa fie ceva nou, vedem in fiecare zi cum organizatia de tineret a Partidului Social Democrat Dambovita devine o simpla umbra palida a ceea ce era odata. Cu un presedinte care este mai mult certat prin diverse sedinte si care a fost parasit de majoritatea membrilor de langa el, TSD Dambovita se afla de ceva timp intr-o letargie acuta. Pana mai ieri, cand l-am vazut la fata in conferinta de presa pe Liviu Vasilescu, presedintele TSD Dambovita, majoritatea oamenilor credeau ca PSD Dambovita nu mai are organizatie de tineret. Faptul ca a vorbit despre TSD intr-o conferinta de presa, nu ne-a convins ca ar mai exista organizatie de tineret, dar sa zicem ca pe hartie, ea este prezenta.

Cu exceptia unor lupte amuzante si subiective pe retelele de socializare, organizatia TSD Dambovita, a disparut de mult din prim-planul politicii dambovitene.

Ieri, cu mai putin de o zi inaintea conferintei municipale a tinerilor sociali-democrati, in cadrul careia trebuie ales un nou presedinte, nu era inscris niciun candidat, cu toate ca presedintele TSD Dambovita, Liviu Vasilescu, declara ca “sunt mai mult aspiranti pentru fiecare functie”. Astazi, aflam si numele primului candidat. Este vorba de Andrei Paunescu, consilier municipal PSD.

Faptul ca nu se stia numele niciunui candidat cu 24 de ore inaintea conferintei, delegatii neputand face nicio analiza reala, decat una “pe moment”, denota ori un amatorism grav in ceea ce priveste coordonarea TSD Dambovita, ori un aranjament mare cat “drumul dintre Moreni si Targoviste”.

Cu speranta ca nu se va intampla acest lucru si pe 9 septembrie, cand va avea loc Conferinta judeteana a TSD Dambovita, le uram tuturor candidatilor succes si forta de munca.

PS: Sa ne aducem un pic aminte de ce nu mai este atractiva organizatia TSD Dambovita pentru tinerii damboviteni.

Citeste si: Viitor ”de aur” țara noastră are: tinerii politicieni, agramați și ignoranți

leave a reply