7-1

Ce s-ar putea scrie mai mult de atât? Rezultatul în sine ne scutește de obligația oricărui detaliu suplimentar. Poate doar să spunem că este rezultatul meciului de fotbal dintre PRIMĂRIA Târgoviște și CONSILIUL JUDEȚEAN Dâmbovița.

Evenimentul (pentru că asta a fost, un eveniment!) a încheiat spectaculos Cupa Cartierelor la Fotbal, o competiție aflată la prima ediție.

Potrivit regulamentului comunicat anterior, în echipele celor două instituții puteau juca doar cei aleși, consilierii locali și județeni, primarul Târgoviștei și președintele Consiliului Județean. Cum nu se putea să nu-și dea în petic, Adrian Țuțuianu, președintele CJD, a adus în echipă pe unul dintre protejații săi, Alexandru Oprea (căruia îi netezește drumul spre funcția de administrator public al județului!), deși acesta este un angajat al CJD, nu consilier alea. Deși a fost o mojicie la adresa celorlalți, care au înțeles că respectarea regulilor este prima dovadă de fair play,  partida s-a desfășurat fără ca incidentului să-i fie acordată prea multă atenție. Oricum, scorul pe care Boriga & Co l-a administrat echipei lui Țuțuianu face inutil orice alt comentariu.

Pentru echipa primăriei Târgoviște au înscris Cristi Stan (două goluri), Ciprian Prisăcaru (două goluri), Gabriel Cioacă (două goluri) și Cosmin Bozieru. Golul de onoare al consilierilor județeni a fost înscris de Adrian Țuțuianu. Cârcotașii spun că goalkeeper-ul Târgoviștei, nimeni altul decât primarul Boriga, l-ar fi lăsat pe Țuțuianu să înscrie, ca să nu fie umilința totală pentru cei de la CJD.

Una peste alta, spectacolul a fost de excepție. Felicitări organizatorilor, felicitări jucătorilor, la mulți ani târgoviștenilor!

  • Cupa Cartierelor la Fotbal???
    nu le ştiu eu pe toate dar de cartierele “PRIMĂRIA Târgoviște” și “CONSILIUL JUDEȚEAN Dâmbovița” încă n’am auzit.
    a propos: aste două cartiere au maidanezi?

leave a reply