2020, anul succesului politic pentru președintele PSD Dâmbovița. Corneliu Ștefan a repus organizația pe picioare și a devenit cel mai tânăr președinte de consiliu județean din țară

Ana Maria Popescu 28/09/2020 0
2020, anul succesului politic pentru președintele PSD Dâmbovița. Corneliu Ștefan a repus organizația pe picioare și a devenit cel mai tânăr președinte de consiliu județean din țară

Fără doar și poate, 2020 este anul lui Corneliu Ștefan. După ce în luna ianuarie a învins-o în mod democratic pe Rovana Plumb și a câștigat președinția partidului, în doar câteva luni, chiar dacă nimeni nu-i dădea viață lungă la șefia formațiunii politice, a demonstrat că este un adevărat lider, a reușit să aducă liniștea în PSD Dâmbovița, să pună pe picioare Organizația Județeană, să readucă unitatea și respectul în rândul liderilor și membrilor de partid și să formeze o echipă puternică cu care ieri, 27 septembrie, a câștigat cea mai înaltă funcție administrativă a județului. Deputatul Corneliu Ștefan este, după câștigarea alegerilor locale, cel mai tânăr președinte de Consiliu Județean.

Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, a câștigat președinția Consiliului Județean cu peste 46% din voturile valabil exprimate.

Pe locul doi s-a situat candidatul PNL, Ion Sorin, cu un procent de 33,24%, iar locul trei a fost ocupat de candidatul Pro România, senator Adrian Țuțuianu, care a obținut un procent de aproape 13%.

Așadar, în urma scrutinului electoral de ieri, Consiliul Județean va avea în componență 34 de consilieri județeni de la PSD, PNL și Pro România.

PSD obține 17 mandate de consilier, ceea ce înseamnă că deține majoritatea în Consiliul Județean, PNL câștigă 13 mandate, iar Pro România 4.

ALDE, USR și PMP nu au întrunit pragul electoral.

,,Încă o dată am dovedit că echipa Partidului Social Democrat este o echipă serioasă, o echipă de oameni serioşi. Încă odată mulţumesc dâmboviţenilor, mulţumesc tuturor cetăţenilor din judeţul nostru şi aşa cum am spus de la începutul perioadei de precampanie şi la începutul perioadei de campanie venim în faţa dâmboviţenilor cu un proiect politic puternic, un proiect politic administrativ care să se reflecte în nevoile dâmboviţenilor. La nivelul CJD avem un scor istoric… Mulţumesc dâmboviţenilor pentru încrederea acordată, mulţumesc colegilor din PSD. Vreau să spun acum că, aşa cum am promis de fiecare dată, voi fi alături de toţi dâmboviţenii şi de toate proiectele pe care noi ni le-am propus pentru judeţul Dâmboviţa, pentru Târgovişte şi pentru toate localităţile. Vreau să mulţumesc echipelor din fiecare localitate, vreau să mulţumesc şi celor care au câştigat şi celor care au pierdut şi nu în ultimul rând vreau să le aduc aminte şi dâmboviţenilor, dar şi contracandidaţilor noştri că a fost cea mai curată campanie pe care a putut s-o facă un partid politic, a fost cea mai corectă şi nu în ultimul rând a fost o campanie bazată pe proiecte şi adresată dâmboviţenilor. Ne-am bătut în judeţul Dâmboviţa cu un PNL aflat la guvernare, un partid care doar a denigrat această campanie electorală, ne-am bătut cu instituţiile statului şi, nu în ultimul rând, ne-am bătut şi cu alţi lideri politici care au avut un singur scop, acela de a omorî PSD. Le transmitem pe această cale, din sediul PSD Dâmboviţa, din acest sediu din care mulţi s-au lansat şi au ajuns pe funcţii înalte în statul român că nu am cedat presiunilor, nu am făcut alianţe obscure, am făcut alianţe doar cu dâmboviţenii şi doar pentru dâmboviţeni. Încă odată mulţumesc dâmboviţenilor, vă suntem recunoscători şi întotdeauna vom fi în rândul dumneavoastră. Mulţumim mult de tot, Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Leave A Response »