1 iunie în familie – un proiect pentru târgovișteni

 Târgoviștenii cu vârstele cuprinse între 7 – 65 de ani sunt invitați să reprezinte cartierul în care locuiesc într-o competiție menită să îi aducă împreună și să se bucure alături de copii in cadrul  activităților organizate  în aer liber. Derulată sub genericul “1 Iunie în familie”, competiţia ”este o oportunitate de a redeveni cu toții o familie, familia târgoviștenilor. Ne vom regăsi cu toții in Parcul Chindia din Târgoviște. Timp de doua zile Primăria Municipiului Târgoviște si Consiliul local pregătesc târgoviștenilor si nu numai , o mare surpriza. Este vorba de o competiție in care vom reuni reprezentanți din 12 cartiere din Târgoviște. Vor fi 12 echipe formate din 12 participanți cu cate 12 probe. Concursul este organizat de către Primăria orașului Târgoviște. Arbitrii concursului sunt profesori de sport din scoli si licee târgoviștene. Probele vor fi anunțate la momentul oportun, ele fiind pretabile fiecărei categorii de vârsta. Probe de îndemânare, de ingeniozitate, de creativitate. Fiecare echipa va avea cate o culoare si vor fi numite după cartierul din care provin“, a declarat Gabriel Boriga.

Sub sloganul “Joacă-te pentru cartierul tău!”, un număr de 144 de târgovișteni vor fi desemnați prin tragere la sorți să facă parte din cele 12 echipe ce vor reprezenta fiecare dintre cele 12 cartiere ale municipiului Târgoviște: Centru, CFR, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6, Micro 9, Micro 11, Micro 12, Suseni, Matei Voievod, Aleea Trandafirilor.

Înscrierile se fac la sediul Primăriei Târgoviște până la data de 29 mai, pe baza cărții de indentitate sau certificatului de naștere (în cazul minorilor), conform Regulamentului de Concurs, iar tragerea la sorți pentru alegerea celor 12 membri ai fiecărei echipe se va face public, 29 mai, ora 11.00 la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște.

Competiția se va desfășura în Parcul Chindia, în zilele de 31 mai și 1 iunie, începând cu ora 11.00 prin intermediul a 12 probe. La finalul fiecărei probe de concurs, constând în activități sportive, de intuiție, perspicacitate etc., va fi desemnată câștigătoare echipa unuia dintre cartiere. Cartierul cu cele mai multe probe câștigate va fi desemnat câștigător al competiției.

       Premiile vor fi oferite fiecărui membru al echipei câștigătoare după cum urmează:

       Premiul I: 500 de lei pentru fiecare membru al echipei

       Premiul II: 300 de lei pentru fiecare membru al echipei

       Premiul III: 200 de lei pentru fiecare membru al echipei

Sursa: oficialmedia.com

leave a reply